Home
Wij over ons zelf
Foto's
Tarieven
Contact
Algemene voorwaarden
Links
Een klein clubje, desalniettemin een gezellig uitje; Lizzy, Puk en Picasso

Ik ben Astrid de Haan, geboren en getogen in Sprang-Capelle en sinds 1999 samenwonend in Waalwijk. In mei 2004 zijn wij de trotse bezitters geworden van een kruising Labrador – Nova Scotia Duck Tolling Retriever, die wij Picasso genoemd hebben. Sindsdien wilde ik dolgraag iets met honden gaan doen en na inmiddels 12 jaar in de beveiliging gewerkt te hebben, kwam ik op het idee een hondenuitlaatservice te beginnen.

Sinds april 2012is ons "gezin" uitgebreid met Matisse; dochter van Picasso en border collie Tess.

Als u hele dagen werkt, of (even) niet in de gelegenheid bent om uw trouwe kameraadje voldoende uit te laten en beweging te geven, of gewoon, omdat u het leuk vindt, dat uw hond met andere honden uit gaat, doe ik dat graag voor u. Iedere hond heeft immers zijn/haar beweging hard nodig.

Ik haal uw viervoeter rond het middaguur bij u thuis op en ga 1 tot 1½ uur met het hele span de bossen in, naar de hondenloslooproute, waar ze lekker kunnen wandelen, snuffelen, rennen, ravotten en spelen met andere honden. Hierna wordt hij/zij, moe maar zeker voldaan, weer thuis gebracht met altijd als afscheid een lekker hondenkoekje. 

Woont u in Waalwijk (directe omgeving is bespreekbaar, geen extra kosten), schroom niet, bel of mail, als u voor uw trouwe maatje het beste wilt. Daarna kom ik met u en uw hond kennis maken, zodat u ziet, aan wie u uw hond en natuurlijk ook uw huissleutel toevertrouwt.  

Neem alvast voor meer informatie een kijkje op de site, zodat u kunt zien, hoe één en ander in zijn werk gaat.

Groetjes,

Astrid, Picasso & Matisse


Picasso 20-05-2004 / 02-01-2017

Slaap zacht lieve, lieve Picasso

Je hebt het verdiend....

 

 

 

 

 

 

Hondenuitlaatservice Picasso

Astrid de Haan

Korenbloemstraat 3

5143 AG  Waalwijk

Telefoonnummer: 06-40280044

info@hondenuitlaatservicepicasso.nl

KvK nummer 18091132

 

 

Hondenuitlaatservice Picasso / KvK nummer 18091132  | info@hondenuitlaatservicepicasso.nl